ZN 1. st. - 2. l. R, sk 3 in 4 – ZN na internističnem področju, 16.11.2020

Datum objave: 
12.11.2020

Študentje drugega letnika UM FZV, študijskega programa zdravstvena nega v šolskem letu 2020/21, ki začnejo s kliničnimi vajami v ponedeljek 16. 11. 2020  (redni študentje skupine 3 in 4), se zberejo pred glavnim vhodom UKC MB ob 08. 00 uri.  (V primeru slabega vremena pa v avli internističnih ambulant).  S  seboj imejte vso ustrezno dokumentacijo, ustrezno delovno obleko, priponko z imenom in priimkom ter zaščitno masko. 

Na vaje prihajate, če ste zdravi in

  • v zadnjih 14 dnevih niste imeli vročine nad 37,5 * C, kašlja, nahoda, bolečega grla, bruhanja/driske,
  • pred prihodom na klinične vaje niste vzeli zdravila, ki znižuje telesno temperaturo,
  • da v zadnjih 14 dni niste bili v stiku z osebo, ki je kazala zgoraj naštete simptome ali z osebo, pri kateri je potrjena okužba s koronavirusom (COVID_19).  Slednje pa ne velja za osebe, ki delujejo v UKC MB, in delajo s  potencialno okuženimi SARS CoV 2 ali COVID 19 bolniki  in ste  tekom vašega dela ustrezno zaščiteni.

V kolikor ima študent kakršnekoli zdravstvene težave (nahod, kašelj, bolečine v mišicah ali povišano telesno temperaturo) NUJNO OSTANE DOMA.

Na klinične vaje tudi ne prihajate študenti, ki ste v karanteni ali samoizolaciji.

Študente vljudno prosimo, da preverijo tudi Moodle, kjer so naloženi vsi obrazci in dokumentacija, ki jo prinesete 1. dan na klinične vaje.

Viš. predav. mag. Anton Koželj