Pridružitev srečanju v Teams kot gost (spremljanje informativni dnevov)

Uporabite spletni brskalnik Microsoft Edge ali Google Chrome in odprite povezavo do predstavitve študijskega programa.

Povezavo za pridružitev srečanju boste prejeli dve uri pred pričetkom srečanja na e-naslov, ki ste ga vnesli ob prijavi na dogodek. Po kliku na povezavo se odpre spletna stran, kjer boste videli dve možnosti: "Prenesi aplikacijo za Windows" in "Vključitev prek spleta". Če imate namizno aplikacijo Microsoft Teams že nameščeno, se lahko le-ta samodejno zažene ali pa vas k temu pozove brskalnik. V kolikor aplikacije ne želite namestiti, izberite »Prekliči« in nato »Vključitev prek spleta«.

 

Pred pridružitvijo je potrebno vnesti podatke o udeležencu. Prosimo, da vpišete svoj elektronski poštni naslov, saj vam bomo le tako lahko omogočili tudi kasnejši ogled posnetkov predstavitev ostalih študijskih programov. Če vas brskalnik pozove k dovoljenju za uporabo kamere in mikrofona dovoljenje odobrite, a vas prosimo, da mikrofon in kamero izključite. Ko ste pripravljeni, kliknite gumb »Pridruži se zdaj«.

 

 

Organizator srečanja vam bo omogočil vstop na srečanje. Če vas nihče ne sprejme na srečanje v 15 minutah, boste odstranjeni iz preddverja. Če se to zgodi, se lahko znova poskusite pridružiti.