KIP Interaktivna paliativna geriatrična nega

16.09.2024 - 09:00
UM FZV
Datum objave: 
01.03.2024

KIP Interactive Palliative Geriatric Care

 

KIP interaktivna paliativna geriatrična nega

 

Vstopite v svet geriatrične zdravstvene nege

Pridružite se nam na poglobljeni učni izkušnji geriatrične zdravstvene nege na KIP Interaktivna paliativna geriatrična oskrba. Ta program je zasnovan tako za lokalne kot tudi mednarodne študente in ponuja praktično usposabljanje s simulacijami, učenjem virtualne resničnosti in interaktivne delavnice.

 

Glavni cilj: Spodbujati boljše razumevanje paliativne oskrbe starejših in premostiti kulturne razlike med študenti zdravstvene nege.

Poudarki programa:

  • Scenariji simulacije visoke ločljivosti: Delo v skupinah za reševanje scenarijev geriatričnih bolnikov, čemur sledijo refleksivne seje za izboljšanje učenja.
  • Učenje navidezne resničnosti: Uporaba navidezne resničnosti za reševanje izzivov v urgentni medicini in komunikaciji s starejšimi ljudmi.
  • Interaktivne učne delavnice: Sodelovanje v delavnicah geriatrične paliativne oskrbe, osredotočenih na posameznika, z uporabo različnih izobraževalnih metod, kot so ustvarjanje plakatov, igre vlog in igre.
  • Izobraževalni obiski: Obisk socialnovarstvenih ustanov, opazovanje in spoznavanje praks oskrbe starejših ljudi in najnovejših tehnologij, ki se uporabljajo za oskrbo starejših ljudi.
  • Družabne dejavnosti: Različne družabne aktivnosti za izboljšanje mreženja in zagotovitev nepozabnega bivanja v Mariboru in Sloveniji.

 

Jezik poletne šole: Angleščina

Zakaj se nam pridružiti?

  • Odlična vsebina: Pridobite vrhunsko izobraževanje izkušenih strokovnjakov.
  • Nepozabno doživetje: Raziskovanje slikovitega Maribora in slovenske kulture.
  • Poklicno mreženje: Povezovanje z vrstniki in strokovnjaki na področju in spodbujanje poklicnih in medosebnih odnosov.

 

Registrirajte se zdaj in si zagotovite mesto na KIP.
Rok za prijavo študentov je 1. maj 2024.

Največje število prijavljenih študentov je 25.

Kontaktni osebi: Aleksandra Lovrenčič, aleksandra.lovrencic@um.si; Lina Kolar, lina.kolar@um.si


Na dogodku bo potekalo fotografiranje in/ali snemanje z namenom promocije dogodka oz. poročanja o dogodku. Za več informacij klikni tukaj.