12. študentska konferenca s področja zdravstvenih ved z mednarodno udeležbo

Datum: 
23.12.2019

 

 Spoštovani udeleženec, spoštovana udeleženka 12. Študentske konference UP Fakultete za vede o zdravju!

Petek, 28. avgust 2020, ko se bomo »na daljavo« srečali na 12. Študentski konferenci s področja zdravstvenih ved, ki letos nosi naslov »RAZISKOVANJE ZA ZNANJE, ZNANJE ZA ZDRAVJE«, se približuje, zato vas v nadaljevanju seznanjamo z navodili za aktivno sodelovanje v programu konference z vašim prispevkom.

V prilogi vam posredujemo končni program konference (PRILOGA 1), kjer je ob vašem prispevku navedena ura vaše predstavitve. Da se izognemo morebitnim zapletom pri povezovanju v program, vas prosimo, da se povežete vsaj 15 min pred pričetkom vaše predstavitve, le tako vam bomo lahko zagotovili ustrezno tehnično podporo v primeru težav. Za PPT predstavitev vašega prispevka uporabite svojo predlogo.

Zaradi tehničnih težav je bila vaša povezava spremenjena, prosimo, upoštevajte NOVO povezavo za vstop v program https://streamyard.com/3jqtiv4ez5 

Posredujemo vam NAVODILA za goste spletne konference za aktivno udeležbo (PRILOGA 2). Priporočamo, da jih vnaprej pozorno preberete, da boste na dan konference hitreje sledili korakom za povezovanje v program. Kontaktna oseba za tehnično podporo za SEKCIJO 2 in SEKCIJO 5 bo g. Jure Žitnik (tel. 040 352 032), ki vam bo na dan konference na voljo za pomoč.

Obveščamo vas, da bo e-zbornik prispevkov konference objavljen dan pred konferenco, o dostopu vas bomo obvestili. Kot ste bili predhodno že seznanjeni, je UP Fakulteta za vede o zdravju posredovala program konference na Zbornico-Zvezo v licenčno vrednotenje. Skladno s sklepom I-2020-0308-0308 je komisija programu dodelila 5 LT za pasivno udeležbo ter 9 LT za aktivno udeležbo. Zbornica-Zveza nas je hkrati obvestila, da je v postopku sprejetja nov pravilnik, ki bo omogočal licenčno vrednotenje tudi izobraževanjem, ki potekajo preko elektronskih medijev, zato bo dodelitev LT potekala po sprejetju pravilnika. Člane Zbornice-Zveze, ki boste predstavljali prispevek, prosimo, da nam v povratnem sporočilu javite št. članske izkaznice.

Veselimo se srečanja v petek in vas lepo pozdravljamo,

Mariza Bulič

Organizacijski odbor konference

 

PROGRAM


Obveščamo vas, da bo konferenca potekala na daljavo, preko video prenosa, saj organizatorji želijo, da bi sodelovanje in spremljanje programa omogočili čim večjemu številu zainteresiranih, kar pa zaradi nepredvidljive situacije z novim koronavirusom žal ni mogoče zagotoviti v prostorih fakultete.

Rok za prijavo na konferenco je podaljšan do 1. 6. 2020.


 

NAPOVEDUJEMO IN VABIMO

 

12. študentska konferenca s področja zdravstvenih ved z mednarodno udeležbo z naslovom

"Raziskovanje za znanje, znanje za zdravje "

 

bo potekala 15. maja 2020 na Univerzi na Primorskem Fakulteti Fakulteti za vede o zdravju.


 

 

Spoštovani študentje!

Obveščamo vas, da so se organizatorji zaradi trenutne situacije odločili za spremembo datuma 12. študentske konference s področja zdravstvenih ved, in sicer na petek, 28. 8. 2020.

Dodatne informacije boste prejeli naknadno.

Prosimo za razumevanje.


Študentska konferenca predstavlja priložnost za spodbujanje razvoja, širjenja in uporabe znanja s področja zdravstvene nege in zdravstvenih ved.

Vabimo študente, da predstavijo dela, ki so nastala v obliki projektnega, raziskovalnega, seminarskega ali zaključnega dela v času študija, pod mentorstvom in somentorstvom visokošolskih učiteljev.


Na konferenco se prijavite preko spletne prijavnice na povezavi https://prijavni obrazec do 15.3.2020. Prijava je OBVEZNA tako za aktivne kot pasivne udeležence na študentski konferenci.

Predavanja bodo ovrednotena z licenčnimi točkami, zato vljudno prosimo, da študenti, ki bi jim licenčne točke Zbornice -Zveze koristile, s sabo prinesejo številko članske izkaznice oziroma organizatorju sporočijo licenčne številke pred pričetkom konference.

Na spletni strani organizatorja bo v kratkem objavljen PROGRAM konference in vse pripadajoče informacije.


 

Navodila za pripravo prispevkov

Več informacij najdete na https://fvz.upr.si/konference/ 

 

 

Dodatne informacije prejmete pri gospe Ines Mlakar, tel. 02/300-47-10 ali preko elektronske pošte ines.mlakar@um.si.