Sporočilo dijakom na informativnih dnevih

Datum: 
12.02.2019

Spoštovani,

Univerza v Mariboru pripravlja tudi letos Informativni dan na rektoratu UM z naslovom »Ustvari si prihodnost — kaj je dobro vedeti pred izbiro študija?«. Prireditev bo potekala v petek, 15. februarja, med 11.30 in 14. uro na rektoratu UM v dvorani A. Trstenjaka in B. Podrecce.

Kot vsako leto je dogodek načrtovan za čas, ko bodo bodoči študenti zaključili z obiski fakultet, tj. po 11. uri. Namen dogodka je bodoče študente seznaniti s čim več informacijami, povezanimi z izbiro študija na naši univerzi.

Aktivnosti dogodka so povezane z vsebino informativnih dni. V dvorani B. Podrecce bo potekal »sejemski del«, na katerem se bodo predstavile posamezne dislocirane članice UM, Visokošolska prijavno-informacijska služba UM, Študentski domovi Maribor, Služba za mednarodno sodelovanje UM, Univerzitetna knjižnica Maribor, Društvo študentov invalidov Slovenije, Študentski svet UM in Karierni center UM. Istočasno bodo v dvorani A. Trstenjaka potekala kratka predavanja, katerih namen je bodočim študentom podati kratke, a ključne informacije o vsebinah, ki jih v teh dneh najbolj zanimajo.

Podrobnejša vsebina in program dogodka sta razvidna iz priloženega letaka, prav tako so informacije objavljene tudi na spletni strani www.um.si.

Vljudno prosimo, da dijake, ki se bodo v petek, 15. februarja, na vaši fakulteti udeležili informativnega dne, obvestite o dogodku na rektoratu UM ter jih seznanite z namenom in vsebino programa. 

Zahvaljujemo se vam za sodelovanje in vam želimo uspešno izvedbo informativnih dni.