Raziskovalno popoldne - februar

02.02.2016 - 14:00 do 14:30
Sejna soba
Datum objave: 
25.01.2016

 

Univerza v Mariboru Fakulteta za zdravstvene vede, v okviru Inštituta za zdravstveno nego UM FZV in Raziskovalnega inštituta UM FZV, organizira redna srečanja visokošolskih učiteljev, raziskovalcev, študentov, diplomantov in zunanjih sodelavcev, z namenom približati raziskovalno delo vsem sodelujočim v pedagoškem in raziskovalnem procesu ter tako omogočiti boljše in lažje interdisciplinarno povezovanje raziskovalnih skupin znotraj UM FZV s študenti in z zunanjimi sodelavci.

 

 

Vljudno vas vabimo, da se udeležite Raziskovalnega popoldneva,

ki bo v torek, 02. 02. 2016 od 14.00 do 14.30 ure v sejni sobi UM FZV. Tokratno srečanje je namenjeno visokošolskim učiteljem, raziskovalcem in zunanjim sodelavcem UM FZV ter bo zajemalo

 

predstavitev razvojnega programa »Inovativne odprte tehnologije (IOT)«

izr. prof. dr. Peter Virtič, doc. dr. Anton Habjanič in Jure Verhovnik.

 

Inovativne odprte tehnologije – IOT je vseslovenski razvojni program, katerega glavni cilj je ustvariti simbiozno povezavo med univerzami oz. raziskovalnimi organizacijami, gospodarstvom, podpornimi organizacijami in lokalnimi skupnostmi skozi odprte inovacije in tehnologije.

Pod nosilstvom Univerze v Mariboru (kot največje institucije znanja v vzhodni Sloveniji) v IOT sodelujejo partnerji iz vrst gospodarstva, institucij znanja, podpornih institucij in lokalnih skupnosti. Partnerstvo je oblikovalo trden, dolgoročni program, katerega implementacija se začenja z miselnim premikom in izboljšanim medsebojnim sodelovanjem.  

Razvojni program IOT predstavlja odlično priložnost za sodelovanje z raziskovalci z drugih fakultet UM zato vljudno prosimo, da se dogodka udeležite.


Utrinki