Raziskovalno popoldne - december

06.12.2016 - 15:00
Poslovno proizvodni coni Tezno
Datum objave: 
01.12.2016

Univerza v Mariboru Fakulteta za zdravstvene vede, v okviru Inštituta za zdravstveno nego UM FZV in Raziskovalnega inštituta UM FZV, organizira redna srečanja visokošolskih učiteljev, raziskovalcev, študentov, diplomantov in zunanjih sodelavcev, z namenom približati raziskovalno delo vsem sodelujočim v pedagoškem in raziskovalnem procesu ter tako omogočiti boljše in lažje interdisciplinarno povezovanje raziskovalnih skupin znotraj UM FZV s študenti in z zunanjimi sodelavci.

Vljudno vas vabimo, da se udeležite Raziskovalnega popoldneva,

ki bo tokrat potekalo v okviru Prednovoletnega raziskovalnega sejma Univerze v Mariboru dne 6.12.2016 od 9.00 do 15.00 v Poslovno proizvodni coni Tezno (prostori podjetja Menerga d.o.o., Zagrebška cesta 102, Maribor).

 

Sejem je namenjen prenosu znanj iz univerze v gospodarstvo (in obratno), predstavitvi novih tehnoloških rešitev in inovacij, kakor tudi iskanju novih poslovnih priložnosti. Univerza v Mariboru bo predstavila napredne tehnologije, patente ter dosežke svojih fakultet in raziskovalnih inštitutov, ki so prepoznavni ne samo v domačem, temveč tudi v mednarodnem prostoru.

Cilj  sejma je vzpostavitev dolgoročnih in uspešnih raziskovalno-gospodarskih konzorcijev, prepotrebnih za bodoče razvojno usmerjeno delo in v smislu skupnih prijav projektov financiranih iz nacionalnih in EU programov.

Več informacij lahko najdete na sledeči povezavi:

https://www.um.si/kakovost/usposabljanje-zaposlenih/Strani/usposabljanje2.aspx?dogodekID=25


Utrinki