Predavanje

Predavanje o možganskih poškodbah in problemih nevidne invalidnosti

V sodelovanju s Centrom Naprej, ki je mesec marec posvetil  ozaveščanju o možganskih poškodbah in problemih nevidne invalidnosti, organiziramo na Univerzi v Mariboru Fakulteti za zdravstvene vede brezplačno predavanje o možganskih poškodbah in problemih nevidne invalidnosti.

Center Naprej je center za osebe s pridobljeno možgansko poškodbo, ki je ustanovljen z namenom nudenja dolgotrajne rehabilitacije in psihosocialne pomoči osebam po pridobljenih možganskih poškodbah in preventivnemu delovanju v širšem družbenem okolju.

Predavanja gostujoče profesorice: Prof Dr Deborah Hatcher, Western Sydney University, School of Nursing and Midwifery

Univerzo v Mariboru Fakulteto za zdravstvene vede bo v okviru Erasmus+ programa od 5.6. do 9.6.2017 obiskala dekanica Western Sydney University, School of Nursing and Midwifery, Prof Dr Deborah Hatcher. V okviru svojega obiska bo izvedla sledeča predavanja za študente ter visokošolske učitelje in sodelavce UM FZV:

  • 7.6.2017 ob 11:00 v Predavalnici 1

 »Presentetation of Western Sydney University and School of Nursing and Midwifery«

Potopisno predavanje Jane Lončarič

Ali si si vedno želel/a spoznati največjo državo na svetu, pa nisi imel/a priložnosti? Ali si želiš izvedeti kako mrzlo je v Rusiji pozimi? Ali želiš spoznati kakšne so razlike med vzhodnim in ruskim zdravstvenim sistemom?

Predavanje Prof Dr Brendana McCormacka

Univerzo v Mariboru Fakulteto za zdravstvene vede bo v času od 26. 09. do 29. 09. 2016 obiskal prof. dr. Brendan McCormack, Queen Margaret University, Edinburgh, Velika Britanija in redni profesor na UM FZV. V okviru svojega obiska bo izvedel sledeče predavanje za visokošolske učitelje, sodelavce ter študente Univerze v Mariboru Fakultete za zdravstvene vede:

Predavanje Ellen Alexandra Lothe iz Lovisenberg Deaconal University College, Norveška

Univerzo v Mariboru Fakulteto za zdravstvene vede bo v okviru programa Norveški finančni mehanizem od 11. 04. do 15. 04. 2016 obiskala tuja visokošolska učiteljica Ellen Alexandra Lothe iz Lovisenberg Deaconal University College, Norveška. V okviru svojega obiska bo izvedla sledeča predavanja za visokošolske učitelje, sodelavce in študente Univerze v Mariboru Fakultete za zdravstvene vede:

Vabilo na okroglo mizo

Spoštovan!

 

Slovenska zveza za javno zdravje, okolje in tobačno kontrolo organizira okroglo mizo z naslovom: “Nova tobačna zakonodaja v RS in dokazano učinkoviti ukrepi za zmanjševanje rabe tobaka” v sredo, 09.03.2016 ob 13.00 v predavalnici 2.