NUJNO OBVESTILO - Uradne in pogovorne ure na UM FZV

Datum objave: 
12.03.2020

 

Z namenom preprečevanja širjenja koronavirusa smo na Univerzi v Mariboru Fakulteti za zdravstvene vede v skladu s posodobljenim Načrtom Univerze v Mariboru za zagotavljanje kontinuiranega delovanja sprejeli naslednje ukrepe:

 

  1. URADNE URE V REFERATU ZA ŠTUDENTSKE ZADEVE UM FZV

 

Uradne ure potekajo izključno preko elektronske pošte (referat.fzv@um.si) in/ali po telefonu 02 300 47 16 OZ. 051 642 262.

 

Vso dokumentacijo (obrazci, potrdila, …) se v referat pošilja izključno po navadni pošti na naslov UM FZV (s pripisom za Referat za študentske zadeve), kar velja tudi za oddajo dispozicij zaključnih del ter zaključnih del pred zagovorom in po zagovoru, skupaj s pripadajočo, popolno, dokumentacijo. Dokumentacija ki bo pomanjkljiva bo po pošti vrnjena študentu.

 

V nujnih primerih se je za obisk potrebno predhodno dogovoriti po elektronski pošti ali po telefonu. V tem primeru študent vstopi v Referat za študentske zadeve UM FZV posamično z razdaljo med posamezniki vsaj 1,5 m.

 

  1. OBISK KNJIŽNICE UM FZV

 

V knjižnici je mogoča le izposoja knjižničnih gradiv, medtem ko uporaba čitalnice oz. drugo zadrževanje v prostorih knjižnice ni dovoljeno. Obiskovalci vstopajo posamično z razdaljo med posamezniki vsaj 1,5 m.

 

  1. POGOVORNE URE VISOKOŠOLSKIH UČITELJEV UM FZV

 

Pogovorne ure potekajo izključno preko elektronske pošte ali po telefonu oz. z uporabo ostalih komunikacijskih kanalov.

 

  1. OBISK STROKOVNIH SLUŽB UM FZV

 

Omeji se dostop študentom v strokovne službe. V nujnih primerih se je za obisk potrebno predhodno dogovoriti po elektronski pošti ali po telefonu. V tem primeru študent vstopi v strokovno službo UM FZV posamično z razdaljo med posamezniki vsaj 1,5 m.

 

 

Navedeni ukrepi veljajo do preklica.

 

 

Vljudno prosimo, da redno spremljate Napotke v zvezi s koronavirusom, objavljene na povezavi https://www.fzv.um.si/napotki-v-zvezi-s-koronavirusom ter obvestila UM FZV.

 

 

Prav tako vljudno prosimo za dosledno upoštevanje zgoraj navedenih ukrepov.

 

 

 

                                                Dekanica

                                               Prof. Dr (Združeno kraljestvo Velike Britanije in Severne Irske)

                                                                                                                 Majda Pajnkihar