Izobraževanje

Izobraževanje za klinične mentorje

Spoštovani,

na Fakulteti za Zdravstvene vede Univerze v Mariboru organiziramo izobraževanje za klinične mentorje, z naslovom:

 

KAKOVOST IN VARNOST PRI MENTORIRANJU ŠTUDENTOV ZDRAVSTVENE NEGE

 

Izobraževanje bo potekalo v ponedeljek, 2. 3. 2020 na Univerzi v Mariboru Fakulteti za zdravstvene vede, Žitna ul. 15, Maribor, Predavalnica 2, s pričetkom ob 08.30 uri.

Izobraževanje za klinične mentorje in študente

 

Na Univerzi v Mariboru Fakulteti za Zdravstvene vede v sodelovanju s Kariernim centrom Univerze v Mariboru organiziramo izobraževanje za klinične mentorje in študente zdravstvene nege, z naslovom:

 

»NEGOVALNE DIAGNOZE NANDA – I  IN NA DOKAZIH UTEMELJENA ZDRAVSTVENA NEGA«,

 

Izobraževanje s področja zdravstvene nege otrok s posebnimi potrebami

Univerza v Mariboru, Fakulteta za zdravstvene vede organizira izobraževanje za študente in zaposlene s področja zdravstvene nege otrok s posebnimi potrebami, ki bo potekalo 30. 05. 2018 od 12:00 do 14:30 ure v seminarju 205 (2. nadstropje). Namen izobraževanja je seznanitev s posebnostmi zdravstvene nege otrok s posebnimi potrebami ter njihovimi značilnostmi in potrebami. Izobraževanje bo izvedla Ivanka LIMONŠEK, vodja zdravstvene dejavnosti v Zavodu za usposabljanje, delo in varstvo dr. Marijana Borštnarja Dornava – enota Maribor.

Izobraževanje za klinične mentorje in študente

 

Na Univerzi v Mariboru Fakulteti za zdravstvene vede organiziramo izobraževanje za klinične mentorje in študente, z naslovom:

»OSEBNA ODLIČNOST V MEDOSEBNIH ODNOSIH«,

ki bo potekalo v sredo, 14. 3. 2018 na Univerzi v Mariboru Fakulteti za zdravstvene vede, Žitna ulica 15, Maribor, s pričetkom ob 09:00 uri.

IZOBRAŽEVANJE ZA KLINIČNE MENTORJE ZAČETNIKE

Na Univerzi v Mariboru Fakulteti za zdravstvene vede organiziramo izobraževanje za mentorje, z naslovom:

»IZOBRAŽEVANJE ZA KLINIČNE MENTORJE ZAČETNIKE«,

ki bo potekalo v četrtek, 02.02.2017 na Univerzi v Mariboru Fakulteti za zdravstvene vede, Žitna ulica 15, Maribor, s pričetkom ob 09:00 uri.

 

Vabilo na izobraževanja s področja znanstvenoraziskovalnega dela z namenom priprave znanstvenih prispevkov

Spoštovani,

Na Univerzi v Mariboru Fakulteti za zdravstvene vede bomo organizirali izobraževanja s področja znanstvenoraziskovalnega dela, ki bodo namenjena visokošolskim učiteljem in sodelavcem ter raziskovalcem UM FZV. V okviru izobraževanja bodo predstavljena teoretična izhodišča znanstvenoraziskovalnega dela za pripravo prispevkov za mednarodno konferenco »Research and Education in Nursing/Raziskovanje in izobraževanje v zdravstveni negi«.